Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK
jumbotron-bubble

Tysk undervisning til dig

Med vores tysk undervisning får du professionel undervisning, hvor du kan styrke dine sproglige kompetencer. Du finder kurser i alle sværhedsgrader lige fra begynder, til øvet og til ekspert. Du kan også få undervisning i præsentationsteknik eller skriftlig formidling på tysk. Vi står klar til at hjælpe dig frem mod bedre udtale og sprogforståelse. Vi tilbyder både undervisning i grupper og individuelt, så du kan få det, som du vil have det.

Hør mere om vores tysk undervisning i dag på telefon 70 20 74 24.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi finder dit niveau

Når du viser interesse for vores tysk undervisning, vil vi foretage en vurdering af dit nuværende niveau. Det gør, at du får den bedste undervisning, som giver dig de optimale betingelser for læring. Det er ikke sjovt at følge et kursus, der er for avanceret, men heller ikke et kursus, der er for let. Vi tilbyder derfor en gratis test inden opstart, så vi har en idé om, hvilken undervisning, du skal modtage.

Professionel tysk undervisning

Vi er et firma, som lægger vægt på at være professionelle og engagerede. Vi sikrer en god indlæring ved at tilbyde moderne og indlevende undervisning. Vi ved, hvor vigtig kommunikation er i dag, og flere og flere virksomheder har brug for medarbejdere, der taler forskellige sprog. Hos os har du mulighed for at få bl.a. tysk undervisning, som retter sig mod virksomhedskommunikation. Udover at forbedre dit sproglige ståsted, så underviser vi også i landets kultur, så du ikke er på bar bund, hvis du for eksempel skal deltage i messer, kongresser eller andet.

Kontakt os

Har du også lyst til at udvide dine sproglige kompetencer? Prøv vores niveautest og find dit behov. Vores kompetente undervisere kan give dig professionel tysk undervisning og løfte dit niveau. Hvis du har lyst til at høre mere om vores kurser, er du velkommen til at ringe på telefon 70 20 74 24. Vi sidder klar ved telefonen til at besvare dine spørgsmål.