Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK
jumbotron-bubble

Svensk kursus

Vores svensk kursus tilrettelægger vi til den enkelte, ud fra dine specifikke behov. På den måde får du et svensk kursus som du er garanteret at få en masse ud af.

Ring og hør nærmere om vores svensk kursus på telefon 70 20 74 24.
Du kan også sende os en direkte besked ved at udfylde kontaktformularen herunder.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Svensk kursus

På dette svensk kursus hjælper vi dig med at få opbygget et ordforråd, så du kan kommunikere med svensktalende kunder og forretningsforbindelser. Der er fokus på de grundlæggende forskelle mellem det danske og svenske sprog, som ofte er årsag til misforståelser. Svensk kurset indeholder træning i tal og alfabet, træning i forståelse, udtale, faste udtryk og vendinger på svensk. Desuden sætter dette svensk kursus fokus på kulturforskellene mellem Danmark og Sverige.

sidekick

Hvorfor vælge Sprogcenteret?

Vores mission er effektiv sprogindlæring gennem kulturel forståelse, og vi sætter en ære i det personlige engagement. Vi følger med tiden, og vi ved hvor vigtigt det er for en virksomhed at have et højt sprogligt niveau, når der skal kommunikeres professionelt med kunder og leverandører.

Vi benytter nogle af landets bedste instruktører, så du er sikret en højtuddannet underviser med bredt branchekendskab og høj faglighed. Dermed for du alle forudsætninger for at lære sproget hurtigt og effektivt. Vores kurser er alle professionelt koordinerede, og det er muligt at få undervisning hos os i Søborg eller ude hos jer i virksomheden.