Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK
jumbotron-bubble

Om os

Sprogcenteret sætter en ære i personligt engagement og effektiv indlæring gennem kulturel forståelse.

Vi er en moderne virksomhed, som følger med tiden. Vi ved at et højt sprogligt niveau i dag er en vigtig faktor i alle virksomheder, der satser på professionel kommunikation overfor kunder, leverandører og kolleger på tværs af landegrænserne.

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om vores kurser, står vi klar til at hjælpe. Send os gerne en besked via kontaktformularen her eller bare ring på telefon 70 20 74 24.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Du er i centrum

Hos os er hver enkelt kursist unik. Vi planlægger hvordan der bedst muligt opbygges et grundigt kendskab til det fremmedsprog, der undervises i.

Vores fokus er på den personlige kontakt og fleksibilitet, således at kursisten tilegner sig flest mulige færdigheder på kortest mulig tid - naturligvis uden at det går ud over kvaliteten.

sidekick

Hvorfor vælge Sprogcenteret?

Hos Sprogcenteret har vi nogle af landets bedste instruktører. Du er derfor altid sikret en højtuddannet underviser, hvis høje faglighed og brede branchekendskab gør, at du lærer sproget hurtigt og effektivt.

Vi sparer HR/personaleafdelingen for tid og tager ejerskab på opgaven. Vi lægger stor vægt på et professionelt koordineret kursus samt en personlig og tæt opfølgning. Vores fokus på den tætte kontakt betyder, at I også har jeres helt egen kontaktperson hos os.

Da vores instruktører gerne kommer ud til jer, er det nemt at passe uddannelsen ind i hverdagen. Hvis I foretrækker at komme ud til os i Valby, er I naturligvis også velkomne til det.