Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK
jumbotron-bubble

Kinesisk kursus

Når du vælger et kursus i kinesisk hos Sprogcenteret, får du et unikt og personligt tilrettelagt kursus, som er udformet ud fra hvad du har brug for at lære.

Lær kinesisk med vores kinesisk kursus, som er målrettet til professionel brug. Ud over at lære selve sproget kan vi også tilbyde læring i forhandlinger, repræsentationer m.m.

Ring og hør mere om vores kinesisk kursus på telefon 70 20 74 24 eller send os en besked ved at udfylde kontaktformularen herunder.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Basis kinesisk kursus

Dette kursus henvender sig til dig, der har intet eller meget begrænset kendskab til det kinesiske sprog.

På dette basis kinesisk kursus vil du lære at forstå og udtale kinesiske ord og sætninger, de grammatiske hovedregler samt at føre en samtale. En del af kurset handler også om at du skal tilegne dig en større baggrundsviden om omgangsformer, kulturelle forhold og høflighed, takt og tone i Kina. På dette kinesisk kursus får du også konkrete og let anvendelige tips til at begå dig blandt kinesere, lær f.eks. hvorfor kineserne ofte siger "ja", når de mener "nej", og hvordan du udveksler visitkort med en kineser.

Brush-up kinesisk kursus

Formålet med dette kinesisk kursus er at forbedre talefærdighed og sproglig korrekthed.

Kurset henvender sig til dig, der allerede har opbygget noget kendskab til kinesisk, men som har et ønske om at stå stærkere sprogligt i forhandlinger, repræsentationer, konferencer og messer. På kurset vil du lære at føre en udvidet samtale samt at rette fejl som måtte skabe misforståelser. Dertil øver vi "ice-breaker" udtryk for at indlede samtaler. Du vil desuden tilegne dig en større baggrundsviden om kulturelle forhold, omgangsformer og høflighed, takt og tone i Kina. På dette kinesisk kursus får du endvidere let anvendelige og konkrete og fifs til, hvordan du begår dig blandt kinesere, du vil f.eks. lære, hvordan du udveksler visitkort med en kineser, og hvorfor kineserne ofte siger "ja", når de mener "nej".

sidekick