Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK
jumbotron-bubble

Engelsk kursus

Her kan du læse mere om de forskellige typer af kurser i engelsk vi tilbyder, herunder basiskurser, business engelsk og mundtlig engelsk sprogtræning.

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om mulighederne, så ring til os på telefon 70 20 74 24 eller send os en besked via kontaktformularen her.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Firmakurser - engelsk basiskursus

Dette engelsk kursus er målrettet dig med et meget begrænset eller intet kendskab overhovedet til engelsk. På dette engelsk kursus vil du lære at forstå og udtale engelske ord og sætninger, de grammatiske hovedregler og at føre en samtale på engelsk. På kurset kommer du også til at tilegne dig en større baggrundsviden om omgangsformer, høflighed, takt og tone samt kulturelle forhold.

Mundtlig engelsk træning

På dette kursus arbejder vi med at styrke deltagerens mundtlige færdigheder ved især at fokusere på udtale og ordforråd. Du vil opleve at blive mere selvsikker og i stand til at tale med større gennemslagskraft og overbevisning. Vi arbejder også med præsentation af produkter og idéer, at gennemføre telefonsamtaler, præsentation, møder mv. Undervejs i samtaletræningen vil du desuden tilegne dig større baggrundsviden om kulturelle forhold i England.

Brush-up business engelsk

Formålet med dette brush-up kursus i business engelsk er at forbedre din talefærdighed og din sproglige korrekthed. Kurset er specielt for dig, der står over for krævende situationer som f.eks. repræsentationer, forhandlinger, konferencer og messer. På dette business engelsk kursus vil du lære at rette fejl som måtte skabe forlegenhed og misforståelser, du lærer derudover at føre en samtale, at øve "ice-breaker" udtryk for at indlede samtaler og at give udtryk for synspunkter. På kurset arbejder vi derudover med at skabe indsigt i kulturelle forskelle.

sidekick

Business engelsk

Dette kursus er tilrettelagt for dig, som ønsker at forbedre din formuleringsevne i forhandlingssituationer, mødeafholdelse samt præsentationer så du sikre, at du fremstår professionelt og forberedt. Vi indøver business udtryk og forbedre din talefærdighed, så du får et større ordforråd. Økonomiske termer, regnskab og bogholderi udtryk kan inddrages i undervisningen efter aftale. Kursisterne må gerne medbringe eget materiale fra deres daglige arbejde.

E-mail på engelsk

Dette kursus er tilrettelagt for dig, der har brug for at skrive mere effektive og bedre engelske e-mails. I dag afhænger virksomhedens kommunikation i højeste grad af e-mails, og der er en verden til forskel på, om du skriver til kunde, en kollega eller en ven. På kurset lærer du derfor at forfatte e-mails i en stil der er relevant for den sammenhæng e-mailen indgår i, og du lærer samtidig at udtrykke dig mere klart. Vi arbejder grundigt med forskellige sprogøvelser, udbygning af ordforråd til brug for e-mails, træning i skriveregler, gængse udtryk og vendinger samt grammatik og sætningsdannelse.

Præsentationsteknik

Et kursus for dig der skal kunne planlægge og gennemføre præsentationer og foredrag i en International verden. Vi arbejder med hvordan retorik kan bruges til at engagere publikum. På kurset lærer du også fifs og teknikker til hvordan netop din præsentation får gennemslagskræft ved at blive præsenteret på den rigtige måde overfor et internationalt publikum.

Skriftligt engelsk kursus

Dette kursus er henvendt til dig, der skal kunne formulere dig fejlfrit skriftligt og tydeligt i dit arbejde. På kurset sætter vi fokus på, at du får styr på engelsk grammatik og sætningskonstruktion, og du lærer, hvordan du formulerer dig klart og tydeligt på skrift. Når man skriver, er det altid vigtigt at være opmærksom på målgruppen og sørge for at graden af formalitet og fagsprog afhænger heraf. Dette arbejder vi med på kurset, ligesom vi sigter mod at deltageren udvikler et velformuleret og korrekt skriftsprog.

Sekretærkursus i engelsk

Arbejdet som sekretær foregår i højt tempo og er fyldt med udfordringer. På kurset vil du lære at arbejde med skriftlig formulering og revidering af engelske tekster, f.eks. referater, breve, tilbud, rapporter, mv. Igennem forskellige notatteknikker vil du desuden lære at kommunikere effektivt og sikkert, og vi arbejder med at lære hvordan man uddrager det væsentligste fra samtaler og møder i forhold til opgaven og målgruppen.

sidekick

Teknisk engelsk kursus

Dette tekniske engelsk kursus henvender sig til dig, der har brug for at lære fagspecifikke udtryk og vendinger samt opbygge et ordforråd, som sætter dig i stand til at kommunikere indenfor specialterminologien i dit arbejde.

På kurset sigter vi efter at opnå sikkerhed i tekniske udtryk indenfor dit arbejdsfelt som f.eks. laboratoriearbejde, retsvæsnet, jernbane-industrien, shippingbranchen, ejendomsmæglerbranchen, industrielt design og frisørfaget.

Telefonkursus

Det er en kunst i sig selv at sælge eller forhandle over telefonen. På dette engelsk kursus lærer du at forstå og føre lettere engelske samtaler via telefonen. Kurset består af træning i telefondialoger og du lærer de korrekte teknikker til at starte, holde gang i og afslutte en telefonsamtale på den mest givende måde.

Serviceengelsk

På kurset i serviceengelsk lærer du ord og vendinger der er relaterede til servicefagene. Vi arbejder med at styrke den sproglige selvtillid, når du står over for engelske kunder og gæster på kontoret eller i forretningen. Kurset er særligt tilrettelagt for dig, der arbejder indenfor turisme, restaurationsbranchen, detailbranchen mv.

Engelsk kursus for læger

Kurset henvender sig til dig, som skal arbejde som læge i udlandet. du vil lære de engelske ord for de latinske fagudtryk til brug i samtaler med patienter. På kurset arbejdes der desuden med at skabe større baggrundsviden om kulturelle forhold samt normer - både på arbejdspladsen og privat i England.

Engelsk kurser for deltagere fra København og omegn

Vi afholder et væld af engelsk kurser for deltagere fra København og omegn i vores lokaler på Vandtårnsvej i Søborg. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 74 24, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvilket engelsk kursus, du skal vælge.