Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK
jumbotron-bubble

Dansk kursus for udlændinge

Dansk kursus til erhvervslivet på alle niveauer. Sprogcenteret tilbyder dansk undervisning til medarbejdere, der ønsker at forbedre deres professionelle kommunikationsfærdigheder. Vores dansk undervisere er blandt de bedste i Danmark. De er professionelle og inspirerende og har alle en solid baggrundsviden om kulturelle forskelle samt en sund form for humor, der gør arbejdet med det nye sprog til en underholdende såvel som uddannelsesmæssig oplevelse.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Intro kursus i dansk

Dette dansk kursus er til dem, der har et meget begrænset kendskab til dansk, og som skal arbejde i Danmark. På dette dansk kursus lærer deltagerne at forstå og udtale danske ord og sætninger, at samtale på dansk samt de basale grammatikregler. I arbejdet med danskundervisningen opbygges der desuden et godt kendskab til kulturelle forhold, omgangsformer samt takt, tone og høflighed. Ønsker deltagerne at fokusere specifikt på skriftligt dansk, og hvordan man formulerer sig tydeligt på dansk skriftsprog, kan dette også arrangeres.

sidekick

Dansk opfriskningskursus

Formålet med dette opfriskningskursus er at forbedre talefærdigheder og akkuratesse i sproget. Dette kursus er for dem, der allerede har kendskab til dansk, men som har behov for at kunne repræsentere firmaet, deltage i forhandlinger samt deltage på messer og konferencer. Deltagerne vil igennem dansk undervisningen lære at rette fejl, der kan lede til forlegenhed og misforståelser, at foretage længere og mere komplicerede samtaler, at give udtryk for holdninger, samt øve "ice-breakers" til indledning af samtaler. Der arbejdes endvidere med at opnå indsigt i kulturelle forskelle.